Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, πήγε στον Κολωνό και πήρε προσωπικά αντικείμενα (βίντεο)

Έμεινε για περίπου δύο ώρες στα γραφεία της δομής, έγινε καταγραφή των πραγμάτων που πήρε

Στην δομή του Κολωνού της Κιβωτού του Κόσμου στην οποία βρίσκεται και ο χώρος που χρησιμοποιούσαν ως διαμέρισμα με τον πατέρα Αντώνιο βρέθηκε σήμερα η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Κατά πληροφορίες η πρεσβυτέρα έμεινε για δύο ώρες στα γραφεία της Κιβωτού στον Κολωνό συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της και μάζεψε κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Κατά την έξοδό της η Σταματία Γεωργαντή δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους ενώ βαλίτσες κια κούτες κρατούσαν και τα άλλα δύο άτομα που τη συνόδευαν στο αμάξι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλος του νέου ΔΣ που ήταν στη δομή του Κολωνού αρνήθηκε να της επιτρέψει να πάρει πράγματα, όμως όταν ως συμβιβαστική λύση προτάθηκε η καταγραφή των αντικειμένων, η πρεσβυτέρα προχώρησε και πήρα τα πράγματα που ήθελε.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, από τον οποίο ζήτησαν να τηρηθεί η νομιμότητα.

Τον κ. Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι δικηγόροι Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος και του έθεσαν ζητήματα που συνδέονται με την υπόθεση.

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ