Julia Roberts: Μαύρη τουαλέτα με dessin πορτρέτα του George Clooney - Ότι πιο κιτς έχετε δει (φωτό)

Είπε να το διασκεδάσει λίγο με την εμφάνισή της!

Η Julia Roberts με την πιο κιτς τουαλέτα της χρονιάς!

Η 55χρονη ηθοποιός βρέθηκε στα 45ά ετήσια του Kennedy Center Honors, που πραματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον και στα οποία τιμήθηκε μεταξύ άλλων ο καλός φίλος και συνάδελφός της George Clooney.

Η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της, είπε να το διασκεδάσει λίγο με την εμφάνισή της, αφού φόρεσε ένα μαύρο, custom made φόρεμα από τον οίκο Moschino, συνδυασμένο με ένα κοντό σακάκι του ίδιου χρώματος. Το ιδιαίτερο στοιχείο στο φουστάνι της ήταν ότι είχε dessin πορτρέτα του 61χρονου ηθοποιού!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @55cosasbonitas


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okmagazinegeorgia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Loeb (@saulloeb)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

Η αλήθεια είναι ότι οι χρυσές κορνίζες με το πρόσωπο του Clooney έκαναν αρκετά κιτς το όλο ρούχο, ωστόσο η ίδια το φόρεσε φυσικά με μια δόση χιούμορ, κάτι που πρέπει να της το αναγνωρίσουμε!

Άλλωστε οι δύο αστέρες είναι πολλά χρόνια φίλοι και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στην μεγάλη οθόνη, σε ταινίες από η τριλογία «Ocean's Eleven», το «Confessions of a Dangerous Mind», αλλά και το «Ticket to Paradise», που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Μάλιστα στην πρεμιέρα η ίδια είχε αποκαλύψει ότι έχει αποθηκεύσει τον 61χρονο στο κινητό της ως «Batman» - αφού είχε παίξει το γνωστό σούπερ ήρωα. 

Δείτε επίσης: Amal Clooney: Εκθαμβωτική με κατακόκκινη τουαλέτα Valentino και χτένισμα από τον Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ