Καναδάς: Βρέθηκε νεκρή η διάσημη tiktoker Μέγκα Τακούρ - «Είστε υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας», το τελευταίο της μήνυμα

Πέθανε ξαφνικά, όπως ανακοίνωσαν οι γονείς της... 

Η Καναδή σταρ του TikTok Megha Thakur, η οποία είναι γνωστή για τα βίντεό της που υπερασπίζονται τo  body positivity, απεβίωσε σε ηλικία 21 ετών. Την είδηση του "ξαφνικού και απροσδόκητου θανάτου" της επιβεβαίωσαν οι γονείς της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

 

 

 

 

Στη συγκινητική ανάρτηση, οι γονείς της έγραψαν: "Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το φως της ζωής μας, η ευγενική, στοργική και όμορφη κόρη μας, Megha Thakur, έφυγε ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή στις 24 Νοεμβρίου 2022, τις πρώτες πρωινές ώρες"

 

 

 

"Η Megha ήταν μια νέα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία. Θα μας λείψει πολύ. Αγαπούσε τους θαυμαστές της και θα ήθελε να γνωρίζετε για το θάνατό της. Αυτή τη στιγμή, ζητάμε τις ευλογίες σας για τη Μέγκα. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας θα είναι μαζί της στο ταξίδι της".

 

 

 

 

Η TikToker άρχισε τις αναρτήσεις της τον Νοέμβριο του 2019 και γρήγορα έγινε γνωστή για τα μηνύματα αυτοπεποίθησης και body positivity, που προσπαθούσε να περάσει στους ακολούθους της, αναφέρει το indiatvnews

Το τελευταίο βίντεό της στο TikTok αναρτήθηκε στις 18 Νοεμβρίου και την έδειχνε να περπατάει στη Νέα Υόρκη με τη λεζάντα να γράφει: «ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το πεπρωμένο σου. Να το θυμάσαι αυτό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ