Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πάντα μου άρεσαν οι μικρότεροι άντρες - Ναι, μοιράζω εγκεφαλικά στο Instagram» (βίντεο)

Η αγαπημένη ηθοποιός καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου», με την ηθοποιό να μιλά μεταξύ άλλων στην Μαρία Μπακοδήμου, για την προσωπική της ζωή.

Για το τι ζητά από ένα σύντροφο η ίδια είπε ότι «δεν είμαι απαιτητική αλλά δεν θέλω να ξαναρχίζω από την αρχή, πρέπει να είσαι από ένα επίπεδο και πάνω για να συνεννοηθούμε. Κουράζομαι και βαριέμαι. Έτσι μικραίνει το target group και όχι μόνο σε ηλικία. Δεν έχω τέτοια ταμπού αλλά και πάλι θα πρέπει ο άλλος να έχει να πει κάτι.

Έχω κάνει και γω το πρώτο βήμα, ωραία ήταν αλλά τελικά η τύχη είναι πραγματικά για να «συμβεί» ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Είτε είναι μεγαλύτεροι είτε είναι μικρότεροι είτε οτιδήποτε. Κάθε φορά δηλαδή που λέμε τι μας αρέσει, δεν έχει σημασία  οπότε θα καταλήξω λέγοντας ότι οι νεαρότεροι άντρες μού άρεσαν πάντα γιατί έχουν αυτό το ενεργητικό και το φρέσκο αλλά θα πρέπει να έχει και αυτό που εγώ έχω κατακτήσει με τον καιρό».

Αναφερόμενη στο πως καταφέρνει να διατηρεί το σώμα της είπε: «Δεν τρώω πολύ, γυμνάζομαι, έχω κόψει τα γαλακτοκομικά. Κάνω ατασθαλίες, αλλά είμαι πάντα στο μέτρο. Δεν τρώω επεξεργασμένες τροφές και δεν τρώω απ' έξω. Κάνω πιλάτες και μπαλέτο».

Όσο για το φλέρτ η ίδια ανέφερε ότι: «Ναι, μοιράζω εγκεφαλικά στο Instagram. Με εκτιμούν, δεν μπορώ να πω. [...] Παίζει γενικά φλερτ; Τον τελευταίο καιρό είμαι σε ανάλαφρη διάθεση. Έκανα προσπάθεια. Απέδωσε σε θέμα διάθεσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ