Σακίρα: ''Δεν έχω σύντροφο, σταματήστε τις εικασίες - Θέλω να αφοσιωθώ στα παιδιά μου''

Μιλά πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή και βάζει τέλος στις φήμες

Η Σακίρα, διέψευσε κατηγορηματικά το Σάββατο 3/12, τις φήμες σχετικά με μια υποτιθέμενη σχέση με τον δάσκαλο του σερφ της.

Το έκανε με δήλωσή της, στην οποία ζήτησε να παραμεριστούν αυτές οι "εικασίες", καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχει "σύντροφο" και είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην ευημερία των δύο παιδιών της.

 

 

 

 

"Από σεβασμό προς τα παιδιά μου και την ευάλωτη στιγμή που βιώνουν, ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν τις εικασίες.

Δεν έχω σύντροφο και αυτό που θέλω είναι να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στα παιδιά μου και στην ευημερία τους", γράφει η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα στο σημείωμα που έστειλε στο πρακτορείο Efe και σε άλλα μέσα ενημέρωσης.

 

 

Επιπλέον, πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ξεκαθάρισαν ότι η Σακίρα έχει μόνο επαγγελματική σχέση με τον εκπαιδευτή της, ο οποίος έκανε μαθήματα και στα δύο παιδιά της και μάλιστα, κάποια στιγμή, στον Ζεράρ Πικέ, όπως εξηγούν.

Μετά τον χωρισμό τους, τον οποίο δημοσιοποίησαν στις αρχές Ιουνίου μετά από μια δεκαετία σχέσης, αυτή είναι η τρίτη φορά που η Shakira μιλάει για τη στιγμή της ζωής της, αναφέρει η elpais

 

Την πρώτη φορά το έκανε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle τον Σεπτέμβριο, στην οποία είπε ότι τόσο εκείνη όσο και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπλαουγκράνα έπρεπε να αναθεωρήσουν την καριέρα τους για να κυνηγήσουν τη σχέση τους και την οικογένειά τους και ότι η μουσική έγινε το καταφύγιό τους μετά τον χωρισμό.

 

 

Μια συνέντευξη στην οποία αποτύπωσε επίσης τις δύσκολες στιγμές που περνούν τα παιδιά της, τα οποία περιβάλλονται από φωτογράφους κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι μαζί τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ