Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η φωτό από τον γάμο τους το 1994 - «Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ;»

Πώς επισημοποίησαν την σχέση τους;

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1994.

Η Ελενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram @elenasdiary_blog μια φωτογραφία από τον γάμο του αγαπημένου ζεύγους, το οποίο  έχει αποκτήσει μια κόρη την Νικολέτα.

Στην ανάρτηση διβάζουμε τα όσα είχε πει η ηθοποιός στο παρελθόν για το πώς παντρεύτηκε τον σύζυγό της, αλλά και για την σχέση τους μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Ελληνικού θεάματος: Η Έλενη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου την ημέρα του γάμου τους το 1994. Η ηθοποιός έχει διηγηθεί για το πως επισημοποίησε την σχέση της με τον τραγουδιστή: «Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε:“Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”!

Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: “Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ”; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996.

 

 

«Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια.» έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου για τον σύντροφο της. «Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος.

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα.».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ