George Clooney: Έχεις τον «άντρα Nespresso» και στου φτιάχνει και το φουστάνι στο κόκκινο χαλί - Τυχερή η Amal (φωτό & βίντεο)

Η στιγμή που ο George Clooney την βοηθά με το φόρεμά της

Η Amal Clooney συνόδευσε τον σύζυγό της στα 45ά ετήσια βραβεία του Kennedy Center Honors, που πραματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον και έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη εμφάνισή της.

Ο George Clooney ήταν ένα από τα πρόσωπα που τιμήθηκαν το Σάββατο στην τελετή, μαζί με την συνθέτρια και μαέστρο Tania León, τις τραγουδίστριες Amy Grant και Gladys Knight, και τα μέλη του συγκροτήματος U2 ( Bono, The Edge, Adam Clayton και Larry Mullen Jr.).

Για την περίσταση η 44χρονη δικηγόρος και ακτιβίστρια με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο επέλεξε μια κατακκόκινη off-the-shoulder τουαλέτα με κάπα από τον οίκο Valentino. 

Μάλιστα κάποια στιγμή, ενώ το ζεύγος πόζαρε στον φακό, η ουρά του φορέματός της μπερδεύτηκε και ο αγαπημένος της σύζυγος έσπευσε να την βοηθήσει!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Amal Clooney ολοκληρώθηκε με ασορτί γόβες και clutch.

Όσο για τα μαλλιά της, εμπιστεύτηκε τον Έλληνα κομμωτή των διασήμων Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος έχει χτενίσει από την Cindy Crawford, μέχρι την  Britnet Spears και την Meghan Fox.

*Φωτογραφίες σε κείμενο: Consolidated News Photos / POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ