Γυναικοκτόνος του Πειραιά: ''Καβγαδίσαμε, θόλωσα, την σκότωσα με μια σφαίρα στο κεφάλι''

Προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την προσεχή Πέμπτη, πήρε ο 25χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του στα Καμίνια.

Άλλη μια γυναικοκτονία, έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Μια 19χρονη κοπέλα στον Πειραιά, δολοφονήθηκε από τον 25χρονο σύντροφός της, ο οποίος την πυροβόλισε. 

Ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του, με μαύρη κουκούλα και μάσκα, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα του Πειραιά.

Ο γυναικοκτόνος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να υποστήριξε ο 25χρονος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ρίχνοντας την ευθύνη στο θύμα, όπως μετέδωσε το Mega.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η 19χρονη και ο 25χρονος, συναντήθηκαν στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς αμφότεροι εργάζονταν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.

Στο σπίτι, άρχισαν να καβγαδίζουν, όταν ο 25χρονος Αλβανός, και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του.

Η κοπέλα ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του, παραδόθηκε στις Αρχές. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη 19χρονη νεκρή και συνέλαβαν τον δράστη. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η δολοφονία διαπράχτηκε μεταξύ 07.00 και 08.30 το πρωί του Σαββάτου. Ο 25χρονος έκρυψε το όπλο που κατείχε στην κατάψυξη, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά, χωρίς να τους το υποδείξει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ