Η πριγκίπισσα Σαρλίν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Μονακό με τα δίδυμα πριγκιπόπουλά της και την Σαρλότ Κασιράγκι (φωτό & βίντεο)

Οι κομψές εμφανίσεις 

Ο διάδοχος πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, πάτησαν το κόκκινο κουμπί και τα φώτα άναψαν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Μονακό.

Τα 7χρονα δίδυμα πριγκιπόπουλα ήταν μαζί με την μητέρα τους πριγκίπισσα Σαρλίν  και την κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας, Σάρλοτ Κασιράγκι.

Οι royals επέλεξαν για την περίσταση σικάτα και ζεστά σύνολα.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου - ο οποίος δεν έδωσε φέτος το παρών στα εγκαίνια - ήταν ντυμένη με ένα κομψό, μακρύ παλτό σε σκούρο μπλε χρώμα. 

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Μίλησε σε συνέδριο του Economist στο Καβούρι (φωτό)

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορούσε ένα κόκκινο παλτουδάκι με γούνινο γιακά και ασορτί παπούτσια, ενώ ο αδελφός της ένα καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και το παλτό του.

Φωτογραφίες: AFP POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όσο για την Σάρλοτ Κασιράγκι, η ανιψιά του Αλβέρτου και μούσα του οίκου Chanel, επέλεξε ένα μαύρο outfit και ασπρόμαυρο μακρύ παλτό. 

Σύμφωνα με το parismtch.com στην εκδήλωση βρέθηκε ακόμα η Mélanie de Massy - κόρη της βαρόνης Elizabeth-Ann de Massy, ​​πρώτης ξαδέρφης του πρίγκιπα Αλβέρτου,που πέθανε το 2020 - καθώς και ο  δήμαρχος του Μονακό, Τζορτζ Μαρσάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ