Το Χόλιγουντ στο πάρτι του Λευκού Οίκου: Με υπέροχες τουαλέτες η Jennifer Garner & η κόρη της, η Chrissy Teigen, η Julia Louis-Dreyfus (φωτό & βίντεο)

Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρών;

Λαμπερές εμφανίσεις στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Joe Biden, στον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron μπορεί να ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του Αμερικανού προέδρου, ωστόσο δεν ήταν λίγα τα διάσημα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών».

Consolidated News Photos / POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Στο δείπνο προσκλήθηκαν περίπου 300 άτομα, ανάμεσα στους οποίους ήταν από κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μέχρι σχεδιαστές μόδας, ηθοποιοί και γτραγουδιστές.

Η Julia Louis-Dreyfus, ο παρουσιαστής Stephen Colbert,  η ηθοποιός Jennifer Garner η οποία συνοδεόταν από την μεγάλη της κόρη Violet Affleck (17 ετών), ο τραγουδιστής John Legend και η σύζυγός του, Chrissy Teigen, καθώς και ο τραγουδιστής Jonathan Batiste, με την σύζυγό του, ήταν μερικούς από τους καλεσμένους.

Φωτογραφίες: Consolidated News Photos / POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ακόμα στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν ο ο σχεδιαστής μόδας Christian Louboutin, η editor in chief της Αμερικανικής Vogue Anna Wintour και η γυναίκα του είμνηστου μεγιστάνα της Τεχολογίας, Steve Jobs Laurene Powell Jobs με τον γιο της Reed.

https://www.youtube.com/watch?v=JL01-x4gYiw

Φυσικά οι κυρίες επέλεξαν για την βραδιά εντυπωσιακά σύνολα και τουαλέτες, ενώ οι κύριοι φορούσαν τα επίσημα σμόκιν τους.

Η Teigen επέλεξε μια φανταστική ροζ τουαλέτα με έξω τους ώμους, ενώ η Jennifer Garner ήταν ντυμένη με ένα μαύρο κομψό φόρεμα. Η κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με τον πρώην συζυγό της Ben Affleck, εμφανίστηκε με ένα επίσης μαύρο cocktail dress.

Εξίσου σικάτη και η Louis-Dreyfus με μια μαύρη τουαλέτα, αλλά και η  Laurene Powell Jobs με ένα αιθέριο μάξι φόρεμα. Τέλος η Anna Wintour εμφανίστηκε επίσης με ένα μαύρο φουστάνι, κάνοντας τη διαφορά με τα χρυσά κοσμήματά της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ