Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η ανεμελιά του ζεύγους σε όλο της το μεγαλείο για το promotion της νέας τους σειράς στο Netflix (φωτό & βίντεο)

Φιλάκια και αγκαλίτσες

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε τρυφερά ενσταντανέ για το promotion της νέας τους σειράς!

Μια σειρά φωτογραφιών από το ιδιωτικό τους άλμπουμ  κυκλοφόρησε για την προώθηση του ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις  8 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο βγαίνει και η αυτοβιογραφία του Χάρι, στην οποία αναμένεται να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

 

 

 

 

 

 

Το σύντομο teaser του «Harry & Meghan» περιλαμβάνει στιγμιότυπα του ζεύγους, που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Σε ένα από αυτά βλέπουε τους τότε νεόνυφους να χορεύουν πιασμένοι χέρι-χέρι, στην δεξίωση που ακολούθησε μετά τον γάμο τους στο Frogmore House

 

 

Σε άλλη εικόνα η Μέγκαν είναι καθισμένη στον πάγκο της κουζίνας και φιλά γλυκά στον στόμα τον σύζυγό της και πατέρα των δύο τους παιδιών, ενώ σε άλλη το ζεύγος απολαμβάνει χαραλές στιγμές σε κάποιο ταξίδι που έκαναν,

Η αναμελιά σε όλο της μεγαλείο για το royal ζευγάρι που από το 2020 (όταν εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα) ζει στην Καλιφόρνια, μακριά από τα «πρέπει» και τα πρωτόκολλα που συνοδεύουν τη ζωή της βρατανικής βασιλικής οικογένειας.

Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δελτίο τύπου η επερχόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix θα μοιράζεται «την άλλη όψη της ιστορίας αγάπης τους. Σε έξι  επεισόδια, η σειρά εξερευνά τις μυστικές μέρες της αρχής της σχέσης τους και τις προκλήσεις που τους οδήγησαν στο να αποχωρήσουν από τους ρόλους τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ