Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ματίνα Παγώνη: Θα έχουμε έξαρση γρίπης μετά τις 20 Δεκεμβρίου - Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η ίδια συνέστησε  μεγάλη προσοχή. 

Οι ειδικοί κρούουν εδώ και αρκετό καιρό το καμπανάκι για τον φετινό χειμώνα και τις αρρώστιες που θα αντιμετωπίσουμε, εκτός από τον κορονοϊό, κάνοντας λόγο για "τριδημία".

Την ανησυχία της για το "εκρηκτικό κοκτέιλ" της ταυτόχρονης συνύπαρξης του κορονοϊού, της γρίπης και του ιού RSV εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής η Ματίνα Παγώνη.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στο MEGA, σε όλη την Ευρώπη σημειώνεται έκρηξη κρουσμάτων, με την κ. Παγώνη να κάνει ειδική αναφορά ως παράδειγμα στη Γαλλία, όπου ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την επιστροφή της μάσκας.

"Θέλει μεγάλη προσοχή και παρακαλώ τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο της γρίπης, να μην το αφήσουν. Η έξαρση της γρίπης θα εμφανιστεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο", είπε η Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτοί που πρέπει να δείξουν προσοχή είναι "ειδικά οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα" καθώς, όπως τόνισε, "δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά, γιατί εάν ξεκινήσουν οι εισαγωγές και οι διασωληνώσεις, τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ