Τζένιφερ Άνιστον: Αγκαλιά με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που διάλεξε – Το στολίδι που της κέντρισε το ενδιαφέρον (φωτό)

Τις τελευταίες προετοιμασίες για τον στολισμό του σπιτιού της κάνει η Τζένιφερ Άνιστον.

Και όπως συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση, κεντρικό ρόλο σε κάθε στολισμό έχει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η διάσημη ηθοποιός, ντύθηκε ζεστά, φόρεσε ένα γκρι παλτό, πήρε και τις… μπούκλες της και πήγε στην αγορά για να διαλέξει δέντρο.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Τζένιφερ Άνιστον με τις ελληνικές ρίζες έκανε μία ανάρτηση στην οποία εκτός από δέντρο αγόρασε και έναν ξύλινο τάρανδο, τον οποίο μέσα από τις φωτογραφίες αντιλαμβανόμαστε πως λάτρεψαν τα σκυλάκια της.

Στην ανάρτησή της γράφει

«Καλή τύχη στους ξύλινους Rudolph εκεί έξω».

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη της τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά της. Στην εκτενή συζήτηση που είχε με τη δημοσιογράφο του Allure αποκάλυψε και την προσπάθεια που έκανε για να αποκτήσει παιδί.

«Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις για εμένα. Κανείς δεν το γνώριζε αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια που ακούγονταν φήμες και γίνονταν εικασίες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές, δοκίμαζα διάφορα κόλπα, πείτε ό,τι θέλετε. Το έχω κάνει. Θα έδινα τα πάντα να μου πει κάποιος “Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε στον εαυτό σου αυτή τη χάρη”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Οπότε να ‘μαι σήμερα. Αυτό το πλοίο έφυγε για εμένα. Δεν νιώθω ενοχές. Για την ακρίβεια, νιώθω μια μικρή ανακούφιση, επειδή δεν υπάρχει πια το “Μπορώ να κάνω; Ίσως, ίσως”. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ