Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση: H Σμύρνη μου αγαπημένη προβλήθηκε χθες στο Μητροπολιτικό Mουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης!

Για τη μεγάλη βραδιά η Μιμή Ντενίση επέλεξε μια "οσκαρική", όπως η ίδια χαρακτήρισε, δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Μιμή Ντενίση, σε μια μεγάλη βραδιά στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μητροπολιτικό Mουσείο Τέχνης,  προς τιμήν της ταινίας της "Σμύρνη μου αγαπημένη".

Η καταξιωμένη συγγραφέας και ηθοποιός ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να δώσει το "παρών" στην ειδική προβολή της επιτυχημένης ταινίας. 

Για τη μεγάλη βραδιά η Μιμή Ντενίση επέλεξε μια "οσκαρική", όπως η ίδια χαρακτήρισε, δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Πρόκειται για ένα ολόλευκο σύνολο με κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες που συνδύασε με ολόλευκα γάντια και ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα.

 

 

Μάλιστα, ανέβασε τις φωτογραφίες σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση έγραψε: '' What a night!!! Ποσό περήφανοι νιώσαμε όλοι σε μια κατάμεστη αίθουσα μεσα στο Μητροπολιτικό μουσειο Τέχνης της Νέας Υόρκης!!

Ουρές κοσμου που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν όλοι. Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, Πρέσβεις όλων σχεδόν των χωρών Ευρώπης αλλά κ Ασίας κ Αφρικής. παραγωγοί σκηνοθέτες δημοσιογράφοι….Εκκλησία.

 

 

Ενθουσιασμός που δεν συναντάς ούτε στην Ελλάδα !!! 5 λεπτά όρθιοι χειροκροτούσαν!!ποσο μοναδικο να περνάς μέσα από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Ελλάδας από τα Βυζαντινά αριστουργήματα κ να καταλήγεις να δεις την Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας!!!

Θα επανέλθω γιατί έχω πολλά να πω κ να περιγράψω Πρώτα ομως ευχαριστώ το Met που σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζει ταινίες.

 

 

Την Πρέσβειρα στον ΟΗΕ Maria THEOFILI για την στήριξη σε όλη μου την προσπάθεια τους φίλους που ήρθαν από όλη την χώρα τον χορηγό μας Γιώργο Κωνσταντέλη τον Γιώργο Ντάβλα που φτάσαμε χέρι χέρι μέχρι το Met, την Nancy Nicolelis για την τόσο δύσκολη διοργάνωση, την βοηθό μου Νατάσσα Μπαρμπουνάκη που είναι πάντα πλάι μου … κ φυσικά τον Βασίλη Ζούλια για το Οσκαρικό φόρεμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ