Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mια διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε μια θετική συζήτηση αν υπάρχει ειλικρίνεια

Αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα.

Καλό μήνα! Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την ακριβείας αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ο συμβολισμός αυτής της όψης θα μπορούσε κάλλιστα να συνοψιστεί στον τίτλο του βιβλίου του Λέοντα Τολστόι «Πόλεμος και Ειρήνη»! Ο Άρης, ο θεός του πολέμου στη μυθολογία μας προκαλεί τη θεά της ειρήνης και της αρμονίας την Αφροδίτη, με μια όψη που έχει μια σπανιότητα με την έννοια ότι δεν σχηματίζεται συχνά. 

Αυτή η όψη όπως καταλαβαίνετε κάνει την Πέμπτη αρκετά νευρική, ενώ η απογοήτευση, η πίεση, τα προβλήματα που βιώνει ο καθένας από μας στην καθημερινότητα του, μπορεί να δημιουργούν τόση ένταση σε εσωτερικό επίπεδο που τελικά να βγει προς τα έξω ως θυμός, επίθεση, νεύρα, άγχος ή θλίψη. 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε ακριβείας αντίθεση με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη στον άξονα επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει χωρίς να το καταλαβαίνετε να γίνεστε λίγο πιο εριστικοί ή επιθετικοί με τους άλλους στην καθημερινότητα σας και κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεπεράσετε και το όριο. Ή να γίνεστε εσείς οι αποδέκτες μια τέτοιας συμπεριφοράς από τους άλλους. Σε ερωτικό επίπεδο η όψη αναλύεται στο άρθρο για τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με υψηλούς τόνους, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έρχεται σε κόντρα με τον ανάδρομο Άρη στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Οι τόνοι μπορεί να ανέβουν αυτές τις μέρες κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τόσο σε ερωτικό επίπεδο όπως θα διαβάσετε στο άρθρο για τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ, όσο και στις άλλες σχέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι κάποιες δοσοληψίες είτε με πιστωτικά ιδρύματα είτε με δημόσιο, με εφορία, κλπ., οι οποίες να σας ανεβάσουν λίγο το αίμα στο κεφάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας σήμερα σας καλεί να βρείτε αυτή τη δύσκολη ισορροπία στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Εσείς οι ατίθασοι Δίδυμοι χρειάζεστε την ελευθερία σας και δεν μπορείτε να νιώθετε ότι σας πιέζουν ή ακόμη χειρότερα ότι σας καταπιέζουν οι άλλοι ή ότι προσπαθούν να σας χειριστούν. Αγαπάτε τη συντροφικότητα, αλλά θέλετε να συνεργάζεστε ή να σχετίζεστε με τους άλλους όπως εσείς επιθυμείτε. Σε ερωτικό επίπεδο διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις μου για τον Δεκέμβριο πατώντας εδώ

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ