Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Ελένη Καστάνη: ''Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος - Το ήξερα εξ' αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω''

 ''Ζητούσε κάτι που δεν μπορούσα να του παρέχω'', είπε η ηθοποιός! 

Τη δική της προσωπική εξομολόγηση έκανε στον «αέρα» του [email protected] η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη συζήτηση περί bisexual ερωτικών συντρόφων, θέλησε να αποκαλύψει την εμπειρία που είχε, όταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της διατηρούσε επαφές με άτομο του ίδιου φύλου.

"Έφυγε ένα βράδυ με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο και ανακάλυψα ότι μπορεί να είχαν δεσμό" αποκαλύπτει η Ελένη Καστάνη.

«Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Εις γνώσιν μου το έκανα. Εγκατέλειψα όμως τη σχέση κάποια στιγμή» ανέφερε η ηθοποιός.

ε

«Αυτός έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Με άφησε ένα βράδυ μόνη με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο και ανακάλυψα ότι μπορεί να ήταν με έναν δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα «δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό. Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω και αποσύρθηκα σιγά-σιγά» αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Ότι σοκάρεσαι, σοκάρεσαι» παραδέχθηκε η Ελένη Καστάνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ