Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Eίναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει σήμερα πρώτο τέταρτο, καθώς έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Δύσκολα μπορούμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα σας και να μην τα εκφράσουμε. Βέβαια είναι από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.

Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας εκεί που θα θέλαμε να είμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και πιθανώς να μην έχετε κι εσείς οι ίδιοι ακριβή εικόνα, γιατί μπορεί να νιώθετε όπως νιώθετε, πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες και τα σχέδια σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της εβδομάδας, που όπως θα διαβάσετε στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου θα έχετε περισσότερα απρόοπτα ή πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας και πιθανώς και μεγαλύτερη σύγχυση. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή της η μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως προκύψουν κάποια νέα δεδομένα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα. Επειδή σήμερα όμως η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη ή να βλέπετε τα πράγματα καλύτερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, είναι πιο φρόνιμο να μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ