Jennifer Lopez: «Όταν χώρισα με τον Ben Affleck ένιωθα ότι θα πέθαινα - είναι ο έρωτας της ζωής μου» (βίντεο)

Η εξομολόγηση της σταρ

Η σχέση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez μας έχει κάνει να πιστεύουμε στον παντοτινό έρωτα και τις δεύτερες ευκαιρίες!

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν βίωσαν στο παρελθόν δύσκολες στιγμές, με την 53χρονη σταρ να εξομολογείται τώρα σε συνέντευξή της ότι όταν χώρισαν την πρώτη φορά «ένιωθα ότι θα πέθαινα».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος, είχε αρραβωνιαστεί το 2003, ωστόσο η σχέση τους τελείωσε το 2004. Επανασυνδέθηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα έκαναν δύο γάμους με τον δεύτερο να πραγματοποιείται στο 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων κτήμα του ηθοποιού και σκηνοθέτη στηνΤζόρτζια των ΗΠΑ!

Μιλώντας στον Zane Lowe και το Apple Music η Lopez είπε ότι ο πρώτος χωρισμός τους ήταν η «μεγαλύτερη απογοήτευση» της ζωής της.

«Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας. Όταν ακυρώσαμε εκείνο το γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωθα ότι θα πέθαινα. Με έστειλε σε μια σπειροειδή πορεία για τα επόμενα 18 χρόνια, όπου δεν μπορούσα απλά να τα καταφέρω. Αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, έχει αίσιο τέλος. Έχει το πιο "δε θα συνέβαινε ποτέ στο Χόλιγουντ" τέλος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Μιλώντας για το νέο της άλμπουμ «This Is Me», που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, η τραγουδίστρια και ηθοποιό  είπε σύμφωνα με το news.sky.com, ότι θα «ακολουθήσει το συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό ταξίδι που έχει κάνει τις δύο τελευταίες δεκαετίες» και θα αγγίξει τη ζωή της από τότε που επανενώθηκε με τον Affleck.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Με απαθανατίσαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή που ξαναβρέθηκα με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Όλο το μήνυμα του άλμπουμ είναι ‘Αυτή η αγάπη υπάρχει. Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη".

Νομίζω ότι το μήνυμα του άλμπουμ είναι πως - αν έχετε, όπως εγώ κατά καιρούς, χάσει την ελπίδα, σχεδόν τα παρατήσει, μην το κάνετε. Η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι αληθινό. Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα στον κόσμο και αυτό απαιτεί μεγάλη ευπάθεια» είπε η Jennifer Lopez.


Η πλήρης συνέντευξη με τον Zane Lowe είναι διαθέσιμη στο Apple Music.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ