Φοίβος και Δέσποινα Βανδή ξανά μαζί: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε - Μπορεί να συνεργαστούμε πάλι» (φωτό & βίντεο)

Η τραγουδίστρια στην  πρεμιέρα του «Γεια-The musical»

Ξανά μαζί Δέσποινα Βανδή και Φοίβος, με την τραγουδίστρια να δίνει το παρών στην πρεμιέρα του «Γεια-The musical», στο θέατρο Ριάλτο το βράδυ της Δευτέρας 28/11.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυναμικά, καλλιτεχνικά δίδυμα και μετά το επαγγελματικό τους «διαζύγιο», πολλά είχαν γραφτεί για την μεταξύ τους σχέση. Ωστόσο διέψευσαν τις οποιες φήμες και με το παραπάνω! 

photo: NDP

Λίγο πριν την πρειμίερα του musical του Φοίβου η τραγουδίστρια δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο, γράφοντας στο post: «Έχω αγωνιααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση!Σα να μην πέρασε μια μέρα! 20 χρονια μετά!». Στο κλιπ αναταλάσσουν θερμά λόγια, φιλιά και αγκαλιές.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και η διάσημη τραγουδίστρια μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες με τον Φοίβο να δηλώνει: «Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας»

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε από πλευράς της χιουμοριστικα: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε». Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστούν ξανά απάντησαν: «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι».

Λίγα λόγια για το «Γεια-The Musical»

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 00s ζωντανεύει στο θέατρο. 

Το μιούζικαλ της χρονιάς ξεκινά τον Νοέμβριο στο θέατρο Ριάλτο. Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβαtalk of the town από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φόβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ. 

Τζώρτζια Κεφαλά-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Δέσποινα Βανδή-Φοίβος, photo: NDP

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Στο “γεια - the musical” θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την σπουδαία

Αλέκα Κανελλίδου, “τη φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ