Έβελυν Καζαντζόγλου: Χέρι-χέρι με τον σύντροφό της Μοχάμεντ Αλί στο κέντρο της Αθήνας - Η σπάνια κοινή εμφάνιση (φωτό)

Ποιος είναι ο γοητευτικός αγαπημένος της;

Βόλτα και ψώνια στο κέντρο της Αθήνας για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον σύντροφό της Μοχάμεντ Αλί.

Παρόλο που οι δυό τους είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Πριν λίγες μέρες ο φακός του NDP τους αποθανάτισε να περπατούν χέρι-χέρι στο κέντρο και να περνούν όμορφες, χαλαρές στιγμές.

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες η influencer φορούσε έενα stylish σύνολο και συγκεκριμένα ένα φαρδύ, ασπρόμαυρο καρό παντελόνι συνδυασμένο με ένα στενό μαύρο τοπ και επίσς φαρδύ σακάκι. Το look ολοκληρώθηκε με μια ζώνη γνωστού οίκου μόδας που είχε χρυσή αγκράφα και ένα ζευγάρι loafers.

Ο κομψός και γοητευτικός αγαπημένος της ήταν ντυμένος με ένα τζιν παντελόνι, λευκό  πουκάμισο και μπλε σακάκι. 

Ο Μοχάμεντ Αλί είναι  γενικός διευθυντής λειτουργίας του Ομίλου Πανά , ενώ βρίσκεται επίσης πίσω από τις εκλεπτυσμένες και ταυτόχρονα μαγικές νύχτες της αθηναϊκής Ριβιέρας.

«Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο χώρο της εστίασης το 2018, στο “Hakkassan” της Μυκόνου. Πριν από αυτό, απασχολούμουν στο χώρο της ναυτιλίας, ως πραγματογνώμονας πλοίων, αλλά θυμάμαι από μικρό παιδί να με ιντριγκάρει ο χώρος αυτός. Μου άρεσε πάντα η μαγειρική και η δημιουργικότητα που απαιτείται για κάθε πιάτο, οι μυρωδιές, τα έντονα χρώματα, να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και να περνάει καλά, η δυνατή μουσική, τα φώτα και τέλος σίγουρα η φιλοξενία, κάτι που μου έχει αποτυπωθεί υποσυνείδητα από πολύ μικρή ηλικία, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπου η φιλοξενία ήταν πάντα βασικό χαρακτηριστικό της. Ήταν αναπόφευκτο να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά αγαπούσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Ali (@moed)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Ali (@moed)

Στο χώρο του clubbing ήμουν από 18 ετών, όπου έπαιζα και έγραφα ηλεκτρονική μουσική. Ξεκινώντας τη μέρα μου το πρώτο πράγμα που κάνω πάντα είναι να βάλω μουσική, δυνατά. Μεγάλωσα με τη μουσική και τις μελωδίες. Παίζω κιθάρα, πιάνο και ντραμς. Με αυτές τις επιρροές θα μπορούσε να πει κανείς πως αναπόφευκτα η «μουσική με επέλεξε» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην  Φιλίππα Δημητριάδη.

 

Μιλώντας πριν κάποιο καιρό στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» η  Έβελυν Καζαντζόγλου είχε παραδεχτεί πως:  «Ναι υπάρχει άνθρωπος. Δεν είναι τόσο ωραίο αυτό το πράγμα; Να τα έχεις διαχωρίσει! Να έχεις το κομμάτι το προσωπικό και να το σέβονται και οι άνθρωποι γύρω σου. Και το κομμάτι το επαγγελματικό, αυτό που μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο και να το σέβεται κι αυτό ο κόσμος. Αρκετό (καιρό μετράει η σχέση). Δεν θα σου πω πολλά…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ