Ο 5χρονος Kyle έχασε τη ζωή του όταν κατάπιε μία πινέζα - Ξεψύχησε στην αγκαλιά της μαμάς του (φωτό)

Πέθανε τρεις μέρες αργότερα στο νοσοκομείο...

Ανείπωτη τραγωδία για μια οικογένεια από το Νότιο Γιορκσάιρ της Βρετανίας.

Ο 5χρονος Kyle Lewis κατάπιε μια πινέζα από έναν πίνακα ανακοινώσεων και τρεις ημέρες αργότερα «έσβησε» στο νοσοκομείο Rotherham General.

Μόλις έξι μέρες μετά τα πέμπτα του γενέθλια οι γονείς του τον αποχαιρέτησαν για πάντα, με την οικογένεια να αναφέρει, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τον κρατούσαν αγκαλιά.

Photo:GoFundMe

Μετά από πολλαπλές κρίσεις και πυρετό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε υποστεί βλάβη το 90-95% του εγκεφάλου του.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού Emma Lewis είπε: «Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πώς νιώθω. Είμαι συντετριμμένη. Νιώθω πως δεν είναι αλήθεια. Δεν θέλω να είναι αλήθεια. Τον κράτησαν σε υποστήριξη ζωής μέχρι να είμαστε έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουμε. Μα είσαι ποτέ έτοιμος;».

Photo:GoFundMe

Μιλώντας στην The Star ανέφερε ακόμα: «Μετά τη  κηδεία δεν μπρώ πια να τον αγκαλιάσω. Όταν ήταν στο παρεκκλήσι πήγαινα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Ο κόμος μου λέει να είμαι δυνατή. Δεν είναι τόσο εύκολο. Έχασα το αγοράκι μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Είναι σαν να μην ξέρω πώς να νιώσω, τι να σκεφτώ, πώς να ενεργήσω. Αισθάνομαι σαν ρομπότ».

Photo:GoFundMe

Μετά τον θάνατο του μικρού Kyle δημιουργήθηκε ένα GoFundMe, όπου έχουν συγκεντρωθεί 1.155 λίρες - από τον στόχο των £4.000 - για την στήριξη της οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ