83χρονη Βρετανίδα δηλώνει: «Κάνω απίθανο σεξ με τον 37χρονο σύζυγό μου - ας το περιορίσει όμως γιατί δεν αντέχω» (φωτό & βίντεο)

«Το σεξ έχει μπει σε δεύτερη θέση προς το παρόν»

Η 83χρονη Iris Jones από την Βρετανία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Mohamed Ibriham!

Παρά τα 46 χρόνια που τους χωρίζουν το ζευγάρι παντρεύτηκε τον χειμώνα του 2020 και τώρα μένουν στο σπίτι της στο Weston-super-Mare, του Somerset. Μάλιστα οι δύο τους είχαν εμφανιστεί και σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και παρόλο που, σύμφωνα με την The Sun, η Iris δηλώνει ότι το σεξ με τον καλό της είναι απίθανο, προσθέτει πως αναγκάστηκε να το μειώσει, φοβούμενη για την υγεία της.

Μιλώντας στο Fabulous η ηλικιωμένη γυναίκα, που γιόρτασε τον Οκτώβριο την 2η επέτειο του γάμου της, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το σεξ έχει μπει σε δεύτερη θέση προς το παρόν.

Ο Mohamed με θέλει περισσότερο από ό,τι τον θέλω εγώ, αλλά είμαι 83 και δεν είμαι τόσο fit όσο ήμουν. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα κάθε τόσο.Έχω πολύ λεπτό δέρμα και αν το δέρμα του τρίβεται στο δικό μου, σκίζεται και καταλήγω στους γιατρούς. Ειλικρινά, οι γιατροί έχουν βαρεθεί να με βλέπουν, ξέρουν ακριβώς τι έχω κάνει!.

Αλλά ενώ η σεξουαλική τους ζωή μπορεί να έχει ηρεμήσει, η Iris λέει ότι αυτή και ο Αιγύπτιος σύζυγός της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. «Η αγάπη μας είναι απίστευτη και το σεξ είναι δευτερεύον, είναι ένα διπροϊόν, η αγάπη είναι τελικά πιο σημαντική».

Ενώ η Iris λέει ότι υπάρχει άφθονη αγάπη στον γάμο τους, δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι η συμβίωση με έναν άντρα μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση.«Είναι απίστευτα δύσκολο να κρατήσεις τη σπίθα ζωντανή σε μια σχέση, και δύο χρόνια μετά από έναν γάμο φυσικά σβήνει λίγο» προσθέτει.

Η ζωή της Iris, η οποία υπήρξε και στο παρελθόν παντρεμένη και ήταν για χρόνια μόνη μετά το διαζύγιό της, άλλαξε για πάντα στις αρχές του 2019, όταν ο γιος της Stephen της αγόρασε ένα φορητό υπολογιστή και της έφτιαξε λογαριασμό στο Facebook. Μπήκε σε μια ομάδα για άθεους, όπου και ξεκίνησε να μιλά με τον τωρινό της σύζυγο.

«Η διάνοιά του έλαμπε και όταν μου έστειλε μερικές φωτογραφίες, σκέφτηκα, “Θεέ μου, είναι πανέμορφος”», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη τους επαφή και πρόσθεσε «αλλά συνειδητοποίησα πόσο νέος ήταν, οπότε δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι. Ταυτόχρονα, ήταν σε γάμο από προξενιό για δέκα χρόνια».

 

Πέντε μήνες αργότερα η Iris ταξλιδεψε  στο Κάιρο. «Στην αίθουσα αφίξεων είδα αυτόν τον ψηλό, απίστευτα όμορφο άντρα και μόλις πήδηξα στην αγκαλιά του» είπε. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να παντρευτούν επειδή η Iris δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να φέρει μαζί της τα χαρτιά του διαζυγίου της.

Μετά από ένα μήνα επέστρεψε στην Αύγυπτο, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να παντρευτούν καθώς το διαζύγιο του Mohamed δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί. Τελικά με την τρίτη τα κατάφεραν και εδώ και δύο χρόνια είναι και επίσημα αντρόγυνο !

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ