Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί ένταση, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη ήδη βρίσκεται στον Αιγόκερω από το βράδυ της Παρασκευής σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων ως επί το πλείστον θετικές, εκτός από τη σύνοδο με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες της Κυριακής που δημιουργεί ένταση, αίσθημα εγκλωβισμού, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις και πιθανώς μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προτάσσει τα «πρέπει» έναντι των επιθυμιών μας και Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να έχουν ένα πιο φορτωμένο με υποχρεώσεις Σαββατοκύριακο.

Από την άλλη, η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι βοηθητική για να φέρουμε εις πέρας εκκρεμότητες όλης της εβδομάδας, για να ασχοληθούμε με τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, με τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων σάς ωθεί να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, οι απαιτητικές όψεις της μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό, ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ιδιαίτερα το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας, χωρίς να καταφεύγετε σε συγκρίσεις με τους άλλους. Ακόμη, προσπαθήστε να αποφύγετε τα δράματα ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον και να κάνετε την τρίχα τριχιά. Διαλέξτε τα λόγια και τις μάχες που δίνετε προσεκτικά και προσπαθήστε να διακρίνετε πίσω από την επιφάνεια αυτών που ακούτε ή και που κι εσείς λέτε τι μπορεί να κρύβεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη την Κυριακή κάνει απαιτητικές όψεις ιδιαίτερα το μεσημέρι και το απόγευμα φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους, ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα ή εκθέτετε τις ιδεολογικές ή πολιτικές σας απόψεις. Ακόμη και οι συνήθεις και ρουτινιάρικες συζητήσεις μπορεί εύκολα να καταλήξουν σε εντάσεις και ασυμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών αν είστε νεότεροι σε ηλικία, γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Οι γεννημένοι τις πρώτες και τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια οικογενειακή κατάσταση ή σε θέματα δουλειάς. Παρόλα αυτά και τις δυο μέρες μπορείτε να χαρείτε λίγο πιο ανέμελα κάποιες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και πιθανώς και τα οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε ή της επιχείρησης σας, αλλά και τα πρακτικά επαγγελματικά σας θέματα. Από την άλλη, είναι πιθανόν κάποια σχέση στη δουλειά να σας πιέζει περισσότερο και να νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί ή μπορεί να λειτουργεί παρασκηνιακά εναντίον σας. Πριν όμως ξεσπάσετε ή δείξετε κάποιον κατηγορώντας τον για κάτι που ίσως δεν έχετε αρκετά στοιχεία, καλύτερα να το διαχειριστείτε το θέμα πιο διπλωματικά. Η Κυριακή κυρίως είναι μέρα που εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή ασυμφωνίες. Μην ξεχνάτε ότι σιγά σιγά ο κυβερνήτης σας Ερμής πλησιάζει στο να δημιουργήσει αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιο σας και για ψύλλου πήδημα μπορεί να εκνευρίζεστε.

Διαβάστες τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ