Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Η αστυνομία μπήκε στην αίθουσα- Η έκρηξη και οι φωνές του κατηγορούμενου ηθοποιού

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να δουν αντιδράσεις» φώναζε

Με αντεγκλήσεις, φωνές, παρέμβαση της αστυνομίας και διακοπή για να ηρεμίσουν τα πνεύματα συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Όπως μετέφερε στο «Πρωινό» ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, κατά την διάρκεια που κατέθετε η Λένα Δροσάκη ξέσπασε μια «έκρηξη» μεταξύ των δικηγόρων, Δημητρακόπουλου και Σαλούστρου, (που εκπροσωπεί την δεύτερη  γυναίκα που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού).

Ο κος Δημητρακόπουλος κάνοντας ερώτηση προς τη Λένα Δροσάκη, αναφέρθηκε σε ερωτόλογα τα οποία φέρεται να έστελνε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς την δεύτερη καταγγέλλουσα. Σε αυτό το σημείο αντέδρασε έντονα ο δικηγόρος της, τονίζοντας πως δεν ήταν ερωτόλογα, αλλά προστυχιές, κάτι το οποίο έκανε και με την Λένα Δροσάκη.

Ακολούθησε η «έκρηξη» ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ χτύπησαν τα χέρια στα έδρανα και προκειμένου να επανέλθει η τάξη αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Όλο αυτό το διάστημα, υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από τον λόγο που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δέχτηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε σειρά της ΕΡΤ, εφόσον γνώριζε την παρενόχληση που είχε δεχτεί η σύζυγός του από τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, πρόκειται για την περίοδο κατά την οποία μόλις είχε γεννηθεί το παιδί του ζευγαριού, ενώ είχαν ανοιχτεί οικονομικά με την αγορά ενός σπιτιού. Εκείνο το διάστημα η Λένα Δροσάκη διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, γυναικολογικής φύσεως. Επομένως το ζευγάρι δεν μπορούσε να αρνηθεί την οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση.

Η έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη

Νωρίτερα, η κυρία Δροσακη, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε αναφερθεί σε μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Τότε, ακούστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος σηκώθηκε από το εδώλιο και φώναξε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;».

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση», φώναξε ο Φιλιππίδης την ώρα που κατέθετε η συνάδελφός του, Λένα Δροσάκη.

Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, τον κάλεσε να ηρεμήσει. Τότε ο κατηγορούμενος ηθοποιός ζήτησε να κάνει μια δήλωση στο δικαστήριο, στην οποία και ανέφερε ότι τον προκαλούν για να δουν τις αντιδράσεις του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ