Σάλος με δικαστή στην Κολομβία: Εμφανίστηκε με βιντεοκλήση σε δίκη ημίγυμνη, στο κρεβάτι, να καπνίζει (βίντεο)

Έχει προκαλέσει και με άλλες αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στο παρελθόν

 

Σε τρίμηνη άδεια άνευ αποδοχών τέθηκε μια δικαστής στην Κολομβία, η οποία εμφανίστηκε ημίγυμνη να καπνίζει στο κρεβάτι της κατά τη διάρκεια μιας εικονικής ακρόασης στο δικαστήριο.

Η δικαστική πειθαρχική επιτροπή της Norte de Santander αποφάσισε την Τρίτη πως η δικαστής Βιβιάν Πολάνια, παραβίασε πολλούς διοικητικούς κανονισμούς, ανέφερε το ισπανόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο Infobae.

Το viral βίντεο με την δικαστή ξαπλωμένη στο κρεβάτι της

Η 34χρονη Πολάνια, έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο την περασμένη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε σε μια κλήση Zoom ξαπλωμένη με τα εσώρουχά της και να καπνίζει ένα τσιγάρο κατά τη διάρκειας μιας δικαστικής ακρόασης που σχετιζόταν με μια βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο με στόχο μια ταξιαρχία του στρατού που έλαβε χώρα στην πόλη Κουκουτά τον Ιουνίου του 2021. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και ώθησε την πειθαρχική επιτροπή να ξεκινήσει έρευνα για την όχι και τόσο ευπρεπή εμφάνιση της δικαστού.

Σύμφωνα με την 16σέλιδη απόφαση της επιτροπής, η Πολάνια είχε την κάμερα κλειστή για σχεδόν μία ώρα πριν την ανοίξει, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε μια «αξιοθρήνητη» κατάσταση, έδειχνε «ατημέλητη με νυσταγμένα μάτια» και η ομιλία της ήταν συγκεγχυμένη. Όταν ένας δικηγόρος που ήταν παρών στην βιντεοκλήση είπε στην δικαστή ότι η κάμερά της ήταν ανοιχτή, η Πολάνια την έκλεισε σχεδόν αμέσως.

Η απόφαση της πειθαρχικής δικαστικής επιτροπής

Η επιτροπή δήλωσε ότι η απόφασή της να τεθεί η Πολάνια σε άδεια άνευ αποδοχών έως τον Φεβρουάριο ελήφθη επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κατάλληλη για την εκτέλεση των καθηκλόντων της, επειδή δεν σεβάστηκε το δικαστήριο κατά την ακρόαση και δεν συμμορφώθηκε με τον κώδικα δικαστικής ενδυμασίας.

«Μια τέτοια κατάσταση δεν συνάδει με τη φροντίδα, τον σεβασμό και την περίσκεψη με την οποία ένας δικαστής πρέπει να απονέμει δικαιοσύνη, υποδηλώνοντας σαφή έλλειψη σεβασμού από την υπάλληλο» αναφέρει η απόφαση.

Η δικαστής με τη σειρά της, έσπασε τη σιωπή της μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από το βίντεο, αρνούμενη ότι ήταν ημίγυμνη και υποστηρίζοντας πως αναγκάστηκε να ξαπλώσει κατά τη διάρκεια της ακρόασης επειδή υπέστη κρίση άγχους και είχε χαμηλή αρτηριακή πίεση.

Η δικαιολογία της δικαστή

Μιλώντας στο Blu Radio, η Πολάνια είπε ότι ήταν εξαιρετικά καταπονημένη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της. Ισχυρίστηκε ότι εδώ και καιρό δεχόταν bullying από τους συναδέρφους της δικαστές και πως την είχαν απειλήσει με πειθαρχικά μέτρα λόγω του ντυσίματός της.

Η Πολάνια είχε ερευνηθεί ξανά στο παρελθόν επειδή είχε μοιραστεί τολμηρά στιγμιότυπα που δείχνουν την ίδια με ρούχα τύπου BDSM και μικροσκοπικά εσώρουχα που έδειχναν τα 37 τατουάζ της στην σελίδα της στο Instagram, όπου είχε περισσότερους από 30.000 οπαδούς μέχρι που απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός της αυτή την εβδομάδα.

Σε συνέντευξή της στο κολομβιανό πρακτορείο Semana, η δικαστής είπε ότι όταν έφτασε για πρώτη φορά στην Κουκούτα, δεν άντεχε να φορέσει παντελόνια λόγω της ζέστης, οπότε επέλεξε να φορέσει σορτς και μπλουζάκια, αλλά είπε ότι αυτό έκανε κάποιους ανθρώπους γύρω της να νιώθουν άβολα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ