Νέο μωρό στο πριγκιπάτο του Μονακό: Ο γιος της Στεφανί, ο όμορφος Λουί και η Μαρί, περιμένουν το πρώτο τους παιδί (φωτό)

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό περιμένει νέο μέλος!
 

Ο Louis Ducruet - γιος της πριγκίπισσας του Μονακό Stéphanie και εγγονός της πριγκίπισσας Grace (πρώην αμερικανίδας ηθοποιού Grace Kelly) - και η σύζυγός του, Marie Chevallier, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μοιράστηκαν τα νέα με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη, χρησιμοποιώντας την μπαντάνα του σκύλου τους - που έγραφε "σύντομα μεγάλος αδελφός" - για να μοιραστούν τα συναρπαστικά νέα.

 

"Μια περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει", έγραψαν στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

Το κουτάβι, που ονομάζεται Pancake, έχει ακολουθήσει τη Marie και τον Louis σε πολλές περιπέτειες που καταγράφονται στις σελίδες τους στο Instagram.

 

 

 

Η Marie έγραψε σε αφιέρωμα για το κατοικίδιό της το 2019: "Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, περνώντας την ημέρα στο τρένο για να φέρουμε αυτό το μικρό αγόρι στο σπίτι, από το Παρίσι στο Μονακό, ξέραμε ότι οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ ίδιες. Αυτό το αγόρι μας έφερε τόση ευτυχία και ανυπομονούμε να περάσουμε πολλά ακόμη χρόνια μαζί του. Σε αγαπάμε - μαμά και μπαμπάς".

Ο Louis και η Marie ήταν ερωτευμένοι απο το κολέγιο, από τότε που γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο των Καννών το 2011 και ανακάλυψαν ότι ήταν συμφοιτητές. Και οι δύο το έχουν περιγράψει ως "έρωτα με την πρώτη ματιά".

 

Ο Louis και η Marie, και οι δύο 29 ετών, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019. Έκαναν πολιτική τελετή και την επόμενη ημέρα ακολούθησε θρησκευτική τελετή στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Πριγκιπάτου, όπου πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός γάμος των παππούδων του Λουί - της Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ Β΄ - το 1956, αναφέρει το people.

 

"Ήμουν πολύ δεμένος με τον παππού μου", είπε ο Louis, εξηγώντας την επιλογή του χώρου που επέλεξε το ζευγάρι.

 

 

"Και ήθελα να είναι εδώ μαζί μου. Κάποια στιγμή, θα είναι μαζί μου κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής στον καθεδρικό ναό. Γι' αυτό το επιλέξαμε, και η Μαρί με στήριξε σε αυτή την απόφαση, παρόλο που το μέρος είναι μεγάλο και υπάρχει πρωτόκολλο, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είναι ο παππούς μου μαζί μας", είχε δηλώσει. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ