Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη κρύβει μέσα της την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορεί να ξαναγεννηθούν και να γίνουν καλύτερα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα ; 

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου έρχεται για να μας απαλλάξει από την ένταση και τη βαριά διάθεση που δημιούργησαν οι εκλείψεις το προηγούμενο διάστημα. Πρόκειται για ένα νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Πέμπτης στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Κυβερνήτης του ο Δίας που γυρίζει ορθόδρομος στους Ιχθύς.

Αυτή η Νέα Σελήνη κρύβει μέσα της την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορεί να ξαναγεννηθούν και να γίνουν καλύτερα, ακόμη κι αν τώρα περνάμε πιο ζορισμένα στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Κριούς, κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς σχηματίζεται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο που σχετίζεται με το μέλλον σας! Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Οι θετικές όψεις της Νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 21 Απριλίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της το επόμενο διάστημα ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών δίνει μια ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη Νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ