Τζένιφερ Λόπεζ: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της από το Instagram - Ανησυχούν οι fans της

Τι συνέβη; 

Λίγες ώρες αφότου η Jennifer Lopez ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο αγκαλιά με τον σύζυγό της Ben Affleck, η Λατίνα τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ασυνήθιστη για εκείνη κίνηση.

Μυστήριο επικρατεί με τον προσωπικό λογαριασμό της Λατίνας σταρ στο Instagram, καθώς ξαφνικά έπεσε "μαύρο" και εξαφανίστηκαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε αναρτήσει μέχρι σήμερα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι εικασίες στο Twitter για το τι έχει συμβεί στη, ηθοποιό και τραγουδλιστρια, αλλά μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό «τρικ» για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει. 

Στο παρελθόν, πολλοί διάσημοι έχουν «μηδενίσει» τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μια μεγάλη ανακοίνωση. 

Photo: Instagram/jlo

Στο Facebook, μία από τους ακολούθους της, η Steffany Merino έγραψε: «Τι συνέβη; Ελπίζω εσύ και η υπέροχη οικογένειά σου να είστε καλά. Θα προσεύχομαι για την υγεία και την ασφάλειά σας».

Μόλις λίγες ώρες πριν, η Jlo ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μπεν Άφλεκ, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. «Παιδιά τον βρήκα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένη από ότι ήμουν ποτέ», λέει η διάσημη τραγουδίστρια στο Tik Tok. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ