Η ράπερ Iggy Azalea: ''Πούλησα τις μουσικές μου και... δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μou''

 η δισκογραφική της Azalea, Bad Dreams, της ανήκει ολοκληρωτικά και τώρα έχει μια νέα συμφωνία διανομής που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Η Iggy Azalea πούλησε το σύνολο των masters και του εκδοτικού της καταλόγου σε μια συμφωνία με οκταψήφιο νούμερο  στην Domain Capital.

Η συμφωνία περιλαμβάνει το 100% του μεριδίου της  Αυστραλής ράπερ από τις επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων των "Fancy" και "Problem". 

Επιτρέπει επίσης στην Azalea να κερδίζει μελλοντικά έσοδα από τις κύριες ηχογραφήσεις, αναφέρει το Billboard.

Η μητέρα ενός παιδιού πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα κομμάτια στις αρχές του 2023 υπό τη δική της ανεξάρτητη εταιρεία Bad Dreams, με διοικητική συμφωνία με τη Sony Music Publishing, αναφέρει το vibe.com. 

Αν και ορισμένοι θαυμαστές εξέφρασαν ανησυχίες και συνέκριναν την πώληση της Azalea με την Taylor Swift, η ράπερ του "Black Widow" έγραψε στο Twitter: "Η Taylor δεν κέρδισε από αυτή την πώληση. Πούλησα ένα μέρος του καταλόγου μου σε όποιον ήθελα, για ένα ποσό που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δουλέψω άλλη μέρα στη ζωή μου.

Σας αγαπώ όλους, αλλά η περαιτέρω συζήτηση είναι λίγο πιο μακριά από τις περισσότερες γνώσεις, που θα είχε ο καθένας σας για τις επιχειρήσεις.".

Σε ερώτηση φαν γιατί αποφάσισε τώρα να πουλήσει τα δικαιώματά της απάντησε πως «Έχω μια μεγαλύτερη επιχείρηση στην οποία θέλω να επενδύσω».

Η Azalea κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ της, «The End Of An Era» τον Αύγουστο του 2021 μέσω της εταιρείας Bad Dreams/Empire.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ