Κέιτ Μίντλετον: Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ονειρικό φόρεμα & η τιάρα (φωτό - βίντεο)

Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη της επίσημη δεξίωση.....

Το βράδυ της Τρίτης, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκλεψε την παράσταση στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προς τιμήν του προέδρου της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa.

Το δείπνο σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη βασιλική καριέρα της Κέιτ και του Γουίλιαμ - είναι το πρώτο τους ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας - και οι βασιλικοί θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία τι θα φορέσει η Κέιτ. 

 

 

 

 

 

 

Σίγουρα δεν απογοητεύτηκαν! Η πριγκίπισσα είναι πάντα εντυπωσιακή, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν ακόμη πιο λαμπερή από το συνηθισμένο.

Η 40χρονη φόρεσε την τιάρα  Βλαντιμίρ του οίκου των Ρομάνοφ , η οποία φοριέται είτε σκέτη είτε με pendants σμαράγδια ή μαργαριτάρια και αγοράστηκε  από την Queen Mary και ταίριαζε απόλυτα με το εντυπωσιακό φόρεμά της από Jenny Packham "Elspeth", το οποίο ήταν λευκό και ήταν διακοσμημένο με παγιέτες, αναφέρει το Hello.

 

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα μπορούσε να φορεθεί ως νυφικό, αφού εμφανίζεται ακόμη και στον bridal λογαριασμό της Jenny Packham στο Instagram.

 

 

 

 

 

Η Κέιτ Μίντλετον, ολοκλήρωσε το λουκ με σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνας καθώς και το μαργαριταρένιο βραχιόλι της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ