Μουντιάλ 2022: Το «κάζο» της Αργεντινής και η επιβλητική Γαλλία - Δείτε τα 8 γκολ της 3ης ημέρας (βίντεο)

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Τρικολόρ πέρασε ο Ζιρού - Λευκή ισοπαλία για Δανία-Τυνησία και Μεξικό-Πολωνία - Ο σχολιαστής που... τρελάθηκε

Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Μουντιάλ η Γαλλία που επικράτησε με τεσσάρα της Αυστραλίας «στρογγυλοκάθισε» στην κορυφή, ενώ Δανία και Τυνησία που έμειναν στο 0-0 βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση. Στο μηδέν έμειναν και Μεξικό-Πολωνία για τον 3ο όμιλο, εκεί οπού η αήττητη εδώ και μια τριετία Αργεντινή έπαθε το πρώτο μεγάλο «κάζο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία.

Η κάτοχος του Μουντιάλ, Γαλλία, στο πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έδειξε πως δεν... πτοείται από τις απουσίες, συνέτριψε την Αυστραλία με 4-1 και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Γκολ και ασίστ ο φανταστικός Μπαπέ. Έγραψε ιστορία ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα 51 γκολ με το εθνόσημο και έπιασε τον Τιερί Ανρί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Τρικολόρ.

Στο άλλο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου Δανία και Τυνησία μοιράστηκαν ευκαιρίες και βαθμό, αφού κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία.

Στο πρώτο μέρος οι μαχητικοί Αφρικανοί ήταν ανώτεροι αλλά δεν έφτασαν σε κάποιο τέρμα, κάτι που ισχύει και για την ομάδα του Χιούλμαντ που στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά.

Δείτε την περιγραφή του Σαουδάραβα σχολιαστή

Αργεντινή - Σαουδική Αραβία

Μεξικό - Πολωνία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ