Maestro: Συγκλονιστικός Γιάννης Τσορτέκης - Έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά για μια σκηνή (βίντεο)

Το βίντεο από τα γυρίσματα....

Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να παραμιλάει, ενώ περιμένει πως και πως το επόμενο επεισόδιο. 

Να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix, όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναρτά συχνά στο Instagram, στιγμιότυπα και βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και την προετοιμασία των ηθοποιών. Με ένα βίντεο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.
 

Δείτε επίσης: Μπράβο Χριστόφορε Παπακαλιάτη & Maestro: Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για τη σειρά

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ότι ο ηθοποιός έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.
 

 

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ