Très chic η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Υπέροχο σμαραγδί φόρεμα, Jimmy Choo παπούτσια και διαμαντένια σκουλαρίκια (φωτό)

Η κομψή εμφάνιση στα The Variety Club Awards

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παρευρέθηκε στα The Variety Club Awards, το βράδυ τηες Δευτέρας, με την εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ να κάνει μια κομψή εμφάνιση.

Η 34χρονη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον επέλεξε για την περίσταση ένα σικάτο σμαραγδί φόρμα από το brand Beulah London, το οποίο είχε μαργαριταρένια κουμπιά, μακριά μανίκια και μια ζώνη, του ίδιου υφάσματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Tea? (@royalttea)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor lover (@bea_york)

Το φουστάνι της έφτανε μέχρι τον αστράγαλο και το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα Jimmy Choo παπούτσια, με λουράκι και φιάπα. Η Βεατρίκη κρατούσε ένα μικρό - επίσης μαύρο - clutch, ενώ φορούσε επίσης διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η royal στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο London Hilton, απένειμε το Βραβείο Εθνικής Αριστείας του Δούκα του Εδιμβούργου στην τραγουδίστρια Katherine Jenkins, η οποία φορούσε μια ασημένια τουαλέτα με πούλιες.

Το βραβείο είναι ένας φόρος τιμής στον αείμνηστο παππού της πρίγκιπα Φίλιππο (σύζυγο της Ελισάβετ) για την υποστήριξή του στη φιλανθρωπική οργάνωση Variety the Children's Charity, για περισσότερα από 70 χρόνια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ