Ειρήνη Νικολοπούλου: Οι σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της - ''Θέλω να φτιάξουμε ένα κίνημα χαράς στα δελτία ειδήσεων''

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην «Ελένη» και την δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου για τα 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, αλλά και για μερικές από τις ιστορικότερες συναντήσεις που είχε με μεγάλες προσωπικότητες.

Η ίδια δήλωσε πως θέλει να δημιουργηθεί ένα κίνημα χαράς στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές.

«Όλοι θέλουν την δημοσιότητα, όμως τα λεπτά δημοσιότητας τώρα μπορεί να περάσουν από το Τwitter και να σε μαυρίσουν τελείως. Δεν είναι τόσο απλό το «βγαίνω στη δημοσιότητα, θέλει αρετή, τόλμη και ανδρίαν», δήλωσε.

«Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν συνάντησα τον Άντονι Κουίν και τον Γιάσερ Αραφάτ. Σημαντική στιγμή ήταν όταν με προσκάλεσαν στο σπίτι τους η Μελίνα Μερκούρη και ο Ζυλ Ντασέν για να βρεθώ με τον Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη, στην μετά Χέρφιλντ εποχή», εξομολογήθηκε.

 

 

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχτηκε για να γίνει ξανθιά, ενώ τόνισε πως «οι άντρες του χώρου μαζί μου ήταν εκτελεστές, ενώ οι γυναίκες το έχωναν αργά και βασανιστικά το μαχαίρι».

«Μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν δεν είναι στερημένη, όταν έχει καλλιεργήσει το μυαλό της και έχει γνώσεις. Πρέπει τα απωθημένα να προσπαθούμε να τα καλύπτουμε, ο άνθρωπος με απωθημένα είναι ο πιο επικίνδυνος», δήλωσε.

«Το μότο της μητέρας μου ήταν «να είστε καλοί άνθρωποι». Δεν μπορούσα να πατήσω επί πτωμάτων… Αρκετά πτώματα παρουσιάζουμε στις ειδήσεις».

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε και για την κόρη της, ενώ εξομολογήθηκε πως νιώθει άσχημα που στις 17 μέρες που θήλαζε την κόρη της σταμάτησε, γιατί προκηρύχθηκαν πρόωρες εκλογές. Η ίδια, πάντως, ανυπομονεί να γίνει γιαγιά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ