Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους συναισθηματικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Ο Ήλιος προχωρά το πρωί της Τρίτης στον Τοξότη εγκαινιάζοντας για φέτος (δεν ισχύει το ίδιο κάθε χρόνο, καθώς ο Ήλιος περνά σε διαφορετική μέρα και ώρα σε κάθε ζώδιο) την έναρξη των γενεθλίων των Τοξοτών.

Μια περίοδος για να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τους στόχους μας, αφού ο Τοξότης βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα και δεν στέκεται στις λεπτομέρειες του παρόντος, αλλά στοχεύει με το τόξο του στο μέλλον! Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη κάθε χρονιά συνδέεται με την προετοιμασία για την έλευση των Χριστουγέννων, αλλά και την έναρξη της ταξιδιωτικής χειμωνιάτικης περιόδου με όνειρα και σχέδια για τις γιορτές.

Δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια η πανδημία μας είχε κόψει τα φτερά σε σχέση με τα ταξίδια και το είχε κάνει δύσκολο να μπορείς να προγραμματίσεις μετά από μερικές εβδομάδες αν θα μπορείς να φύγεις.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα έχετε βοήθειες, καθώς ο Ήλιος περνά σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας, στον Τοξότη, και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά ή τις σπουδές. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται ήδη Ερμής και Αφροδίτη, οι οποίοι συναντώνται τα ξημερώματα σε όψη συνόδου. Και οι τρεις αυτές ενέργειες βοηθούν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες, και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια σας μέχρι τις 21/12. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε μέχρι τις 21/12 να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, επιδόματα, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών, για να συναντήσει τον Ερμή και την Αφροδίτη που βρίσκονται ήδη εκεί και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Οι σχέσεις δεν «ζουν» χωρίς φροντίδα, αγάπη, αφοσίωση, αλλά και κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ