Έλενα Παπαρίζου, Stefania και Νίκος Παναγιωτίδης μαζί στο Άμστερνταμ - Ξεσήκωσαν το κοινό (φωτό & βίντεο)

Οι backstage φωτογραφίες

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στο Het Grote Songfestivalfeest, στο Άμεστερνταμ της Ολλανδίας και αποθεώθηκε από το κοινό!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την συναυλία, αλλά και από τα bαckstage, όπου την είδαμε να ποζάρει μεταξύ άλλων μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και την Stefania.

Istagram/helenapaparizouofficial - photos: @t.nakis

Το φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν αστέρες της Eurovision, πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό Ζiggo Dome και φυσικά η Παπαρίζου τραγούδησε το «Number One» ενώ μαζί με τον Παναγιωτίδη ανέβηκαν στη σκηνή ως Antique και ερμήνευσαν το «Die for you». 

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, αφού έμεναν στην Σουηδία. Το 2001 το συγκρότημα είχε κατορθώσει να κατακτήσει την τρίτη θέση στην Eurovision με το τραγούδι «Die for you». Η μπάντα διαλύθηκε το 2003.

Στο φεστιβάλ εμφανίστηκε και η Στεφανία Λυμπερακάκη, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό πέρυσι με το κομμάτι «Last Dance». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Υπενθυμίζται ότι η 19χρονη τραγουδίστρια έχει καταγωγή από την Κρήτη αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία από Έλληνες γονείς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ