Γιώργος Μαυρίδης: «Βρεθήκαμε με τον Σάκη στο αεροδρόμιο και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε» (βίντεο)

Μίλησε για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια βρέθηκαν στο "Breakfast@Star” με αφορμή την αποχώρησή τους από το "Asia Express”. Ο γνωστός tattoo artist κλήθηκε να απαντήσει και για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αρχικά, ο ίδιος είπε: "Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ έτσι, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφυγα λίγο. Δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά για μένα. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ανθρώπινο επίπεδο"

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και τα τρία παιδιά από το World Party, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή. Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση, ότι τον καλώ. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω".

"Δεν υπάρχει κάτι άλλο παρασκηνιακό, απλά πράγματα" ξεκαθάρισε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ