Σαν σήμερα «έφυγε» η Χριστίνα Ωνάση: Το αδημοσιεύτο κλικ του Κλεισθένη από τον γάμο της χρυσής κληρονόμου με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη

 34 χρόνια από τον θάνατό της

34 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση, η οποία «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Νεομβρίου του 1988.

Με την αφορμή αυτή αανέβηκε στο επίσημο Instagram του Κλεισθένη Δασκαλάκου, ένα αδημοσίευτο έως τώρα κλιk, κπου τράβηξε ο γνωστός φωτογράφος, από τον γάμο της κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη.

 

 

Στην σχετική ανάρτηση διαβάζουμε: «Σαν σήμερα στις 19 Νοεμβρίου 1988 σε ηλικία 37 ετών, η Χριστίνα Ωνάση απεβίωσε στην Αργεντινή. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία ο Κλεισθένης την φωτογραφίζει στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη γιο του τότε ιδιοκτήτη της Εμπορικής τράπεζας και εφοπλιστή Στρατή Ανδρεάδη στις 22 Ιουλίου 1975.

 

 

Ο γάμος έγινε στο ιδιωτικό εκκλησάκι της θερινής κατοικίας του πρίγκιπα Πέτρου στη Γλυφάδα. Στο γάμο παραβρέθηκε και η Τζάκυ. 4 μήνες πριν είχε πεθάνει ο πατέρας της Αριστοτέλης Ωνάσης. Όπως δήλωσε εκείνη τη μέρα η Χριστίνα ο πατέρας της ήθελε να παντρευτεί Έλληνα και να κάνει πολλά παιδιά».

Σημειώνεται ότι η Χριστίνα ήταν η μοναδική κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση. Απεβίωσε το 1988 στην Αργεντινή από έμφραγμα. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάστηκε στην ιδιόκτητη νήσο της οικογένειάς της, στον Σκορπιό. Σύμφωνα με τη διαθήκη της όριζε, μετά τον θάνατό της, πενταμελές συμβούλιο για τη διαχείριση της περιουσίας της, η οποία και θα μεταβιβαζόταν στην κόρη της Αθηνά, μετά την ενηλικίωσή της.

 

 

 

 

Εκτός από τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον Thierry Roussel, με τον οποίο απέκτησε και την κόρη της, τον Sergei Kauzov και τον Joseph Bolker.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ