Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα & αύριο είναι ίσως οι πιο μπερδεμένες ημέρες της εβδομάδας, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγουμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου στη διάρκεια της ημέρας και πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η αυριανή όψη Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά στο τελευταίο δίμηνο. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα κάνει τα θέματα της καθημερινότητας προτεραιότητα και σας προτρέπει να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, ώστε να σας μένει αρκετός και για τον εαυτό σας και για τις ανάγκες του σώματος και του πνεύματος. Είναι σημαντικό να μπορείτε να έχετε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να κάνετε γυμναστική, να χαλαρώνετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά θετική η θέση της Σελήνης στην Παρθένο για σας σήμερα, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, την ψυχαγωγία, τα παιδιά. Καθώς όμως η Σελήνη ενεργοποιεί από σήμερα το αυριανό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα με τις όψεις της, θα πρέπει σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σάς βρίσκει σε μια φιλόδοξη φάση στην καθημερινότητα σας, όπου μοιράζετε την ενέργεια σας ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι ή την οικογένεια. Απλά μερικές ημέρες είναι πιο πιεστικές και στους δυο τομείς και η σημερινή είναι μία από αυτές.

Επειδή η Σελήνη με τις όψεις της σήμερα ενεργοποιεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αύριο, προκαλείται σύγχυση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων, παρανοήσεων ή ακόμη και αυταπατών. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ