AXDW - ο Βασίλης Ζούλιας έκανε την έκπληξη: Ανέβασε στο catwalk την Βίκυ Καγιά με τη μαμά της, την Χριστίνα Πολίτη με τη μαμά της, την Φαίη Μπέη με την κόρη της (φωτό)

Ο Βασίλης Ζούλιας έδωσε μια πολύχρωμο ατμόσφαιρα  στην 31ης Athens Xclusive Designers Week. 

Mε τίτλο «We are family» πραγματοποιήθηκε χθες (16/11) το fashion show του Βασίλη Ζούλια με το οποίο και ολοκληρώθκε η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. 

Το συγκεκριμένο fashion show το περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία οι fashion experts, ενώ ο σχεδιαστής φρόντισε να μας κάνει την έκπληξη, όπως πάντα άλλωστε. 

Η Βίκυ Καγιά με την μητέρα της Αλεξάνδρα

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν και τα ευφάνταστα κοσμήματα του Pericles Kondylatos.

Η Βίκυ  Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια, στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week, με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, και εντυπωσίασαν το κοινό που παρακολούθησε το fashion show.

Οι δύο γυναίκες φόρεσαν υπέροχες δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή μόδας, με τη Βίκυ να δείχνει κομψή μέσα στο σύνολό της, το οποίο αποτελείτο από μια πορτοκαλί μίνι φούστα, ένα ροζ μπλέιζερ, neon ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια σε σχήμα αστεριού.

Δελιτε επίσης: 31η AXDW- Dassios: Η νέα συλλογή «Ιt’s show time Folks» του ταλαντούχου σχεδιαστή για το καλοκαίρι του 23 - κομμάτια που μαγνητίζουν

Φαίη Μπέη με την κόρη της 

Η Αλεξάνδρα Καγιά, από την άλλη, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα και φούφια πέδιλα, και κατάφερε να κάνει ένα μοναδικό catwalk, με την κόρη της στο πλευρό της.

Και επειδή ο τίτλος του σόου δεν ήταν καθόλου τυχαίος, στο catwalk περπάτησαν και αγαπημένες αδελφές, όπως η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς ή η Δωροθέα Μερκούρη με την αδελφή της Αλεξάνδρα Μερκούρη.

 Δωροθέα Μερκούρη-Αλεξάνδρα Μερκούρη

Άννα Πρέλεβιτς-Τέα Πρέλεβιτς

Επίσης είδαμε την  Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της Κλειώ Ρόμπερτς, την  Χριστίνα Πολίτη με τη μητέρα της Υακίνθη Καραβίτη αλλά και την  Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της Ροζαλία όπως και τον  Σπύρο Πώρο με την κόρη του Ήρω Πώρου και την Φαίη Μπέη με την κόρη της.

 Σπύρος Πώρος-Ήρω Πώρου

Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της, Ροζαλία

Υακίνθη Καραβίτη-Χριστίνα Πολίτη

Κλειώ Ρόμπερτς-Ναταλία Δραγούμη

Αξίζει να σημειωθεί ότι το fashion show στήριξε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία προσφέροντας μέρος των εσόδων του.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Φωτο: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ