Νεφέλη Λιβιεράτου: Η κούκλα κόρη της Εύης Αδάμ περπάτησε πρώτη φορά στην πασαρέλα - Η βραδινή έξοδος με την μαμά της (φωτό & βίντεο)

Τι δήλωσαν οι δύο γυναίκες για την συμμετοχή της στο fashion show;

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η πανέμορφη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η οποία περπάτησε μαζί με την εντυπωσιακή μαμά της στο catwalk της Kathy Heyndels.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, στην επίδειξη της σχεδιάστριας μόδας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 31ης Athens Xclusive Designers Week.

Η 22χρονη, η οποία σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία και πήρε πτυχίο από το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας», με την ίδια να λέει ότι δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα της μαμά της στο modeling.

«Είναι μια τρομερή ευκαιρία αν και δε συγκρίνομαι με τη μητέρα μου. Έρχομαι ερασιτεχνικά ξεκάθαρα. Δεν ασχολούμαι με τον χώρο αλλά είναι τιμή μου προφανώς να είμαι με την μαμά μου. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω CEO κάπου. Δε θα ήθελα να κάνω τα βήματα που έχει κάνει η μητέρα μου στο μόντελινγκ. Την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών μου την έχει πάρει η αδερφή μου» είπε.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζεύγος εκτός από τη Νεφέλη, έχει αποκτήσει και μια μικρότερη κόρη, την Δανάη, η οποία είναι επίσης κούκλα! 

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, μίλησε πριν από το fashion show και η Εύη Αδάμ με το μοντέλο, πρώην παρουσιάστρια και Μις Ελλάς 1994, να δηλώνει συγκινημένη με την εμφάνιση της Νεφέλης στο catwalk.

 

 

Μαμά και κόρη δεν πέρασαν όμως χρόνο μαζί, μόνο στην επίδειξη αφού έκαναν και μια κοινή βραδινή έξοδο. Ειδικότερα βρέθηκαν σε μαγαζί του Ψυχικού και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Όπως βλέπουμε και στην εικόνα ήταν πολύ στυλάτες με την Εύη Αδάμ να επιλέγει ένα λαδί, cargo παντελόνι συνδυασμένο με στενό μαύρο ζιβάγκο και μποτάκια του ίδιου χρώματος.

Η 22χρονη από πλευράς της φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα τοπ αντίστοιχο με εκείνο της μητέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ