Θύμα του Γουάινσταϊν για τον βιασμό της: To μόριό του ήταν αηδιαστικό - Ανησυχούσα πως θα κολλήσω κάποια ασθένεια

Έδωσε λεπτομέρειες για τη σωματική διάπλαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν... 

Η Jennifer Siebel Newsom, κινηματογραφίστρια και σύζυγος του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom, ανέβηκε στο εδώλιο στη δίκη για τη σεξουαλική επίθεση του Harvey Weinstein στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, ενώ κατά διαστήματα ξέσπασε σε κλάματα, αφού ισχυρίστηκε ότι τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2005.

Ο Γουάινστιν έχει δηλώσει αθώος για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων κατηγοριών για βιασμό, τεσσάρων κατηγοριών για βίαιη στοματική συνουσία, σεξουαλική διείσδυση με βία και σεξουαλική κακοποίηση, σε περιστατικά που χρονολογούνται από το 2004 έως το 2013.

Η Siebel Newsom, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, η οποία έχει γράψει, σκηνοθετήσει και παράγει διάφορα ντοκιμαντέρ, είναι μία από τις οκτώ γυναίκες που αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες κατέθεσαν με ψευδώνυμα, αλλά οι δικηγόροι της Siebel Newsom την αναγνώρισαν ως ένα από τα θύματα του Weinstein.

Νωρίτερα, η Σίμπελ Νιούσομ, η τέταρτη κατήγορος που κατέθεσε, δήλωσε ότι ήταν "λίγο νευρική" και συγκινήθηκε λίγο αφότου ανέβηκε στο εδώλιο.

Ερωτηθείσα από την εισαγγελέα Marlene Martinez αν θα μπορούσε να δει τον Weinstein στο δικαστήριο τη Δευτέρα, η Siebel Newsom άρχισε να κλαίει και είπε "ναι" στο μικρόφωνο με τρεμάμενη φωνή.

"Φοράει κοστούμι και μπλε γραβάτα και με κοιτάζει επίμονα", είπε.

Οκτώ γυναίκες που λένε ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον παραγωγό ταινιών Χάρβεϊ Γουάινστιν θα καταθέσουν στην ποινική του δίκη στο Λος Άντζελες τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσαν οι εισαγγελείς στις εναρκτήριες δηλώσεις τους τη Δευτέρα, αναφέρει το cnn

Ο Γουάινστιν "ήταν πραγματικά επικεντρωμένος στο να μου πει ότι ήμουν ξεχωριστή", είπε η Σίμπελ Νιούσομ στο δικαστήριο, προσθέτοντας ότι ο Γουάινστιν της είπε ότι θα ήθελε να μείνει και να μιλήσει περισσότερο, αλλά έπρεπε να προλάβει την πτήση για Νέα Υόρκη σε μια συναντησή τους. 

Kατά την διάρκεια της κατάθεσής της, έκλεγε με λυγμούς καθώς περιέγραφε τα «παραμορφωμένα» και «σαν ψάρι» γεννητικά όργανα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. 

Κληθείσα από την αναπληρώτρια εισαγγελέα Μαρλίν Μαρτίνεζ να περιγράψει τη σωματική διάπλαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, η Σίμπελ Νιούσομ ανέφερε: «Πολλοί μώλωπες, σημάδια κίτρινα και πράσινα, πολλές ραγάδες στην κοιλιά του, καθόλου γυμνασμένος σωματικά. Δεν φαινόταν να του έχει γίνει περιτομή και ήταν κάπως παράξενο, κάπως σαν ψάρι, το πέος, κάτι ήταν παραμορφωμένο στους όρχεις… Πολύ δέρμα, πολύ δέρμα εκεί κάτω».

Φωτό: ΑΠΕ/EPA

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ