We were very Greek! Όταν ο Έλληνας μπαμπάς της Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει για την γέννησή του στην Κρήτη & την κόρη του (βίντεο)

Ο Τζον Άνιστον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών

Ο μπαμπάς της Τζένιφερ Άνιστον «έφυγε» από την ζωή  ηλικία 89 χρόνων, με την κόρη του να τον απαχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού της σειράς «Days of Our Lives», το Greek Reporter δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram ένα βίντεο με τα όσα τους είχε πει ο Τζον Άνιστον για την ελληνική καταγωγή του, την καριέρα του και την σταρ των «Friends».

 

 

Ο δημοσιογράφος του είπε αρχικά «γεννήθηκατε στην Ελλάδα, όχι;» με τον ίδιο να του απαντά ότι γεννήθηκε στα Χανιά, της Κρήτης. Στη συνέχεια τον ρώτησε πότε έφυγε η οικογένειά του για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Τζόν Άνιστον είπε ότι ήταν μόλις 18 μηνών, προσθέτοντας στα ελληνικά «μικρός ήμουν».

Μετά μιλά για το πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός, με τον ίδιο να απαντά ότι όταν ήταν στο κολλέγιο του είπαν ότι έπρεπε να πάρει κάποια ειδικότητα. Μην ξέροντας τι να διαλέξει και καθώς είχε παίξει σε κάποια θεατρικά στο σχολείο και του άρεσε, ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για την καριέρα της Τζένιφερ Άνιστον, αλλά και για το αν πιστεύει ότι η κόρη του έχει μέσα της το ελληνικό στοιχείο. Ο ηθοποιός απάντησε ότι η Τζένιφερ είχε στενή σχέση με την γιαγιά της, αλλά και πως στην οικογένειά τους «ήμασταν πολύ Έλληνες».

 

 

Ο Τζον 'Αντονι 'Ανιστον (Γιάννης Αναστασάκης)  γεννήθηκε στην Κρήτη, στις 24 Ιουλίου 1933, από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών.  Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Ο Τζον τιμήθηκε τον Ιούνιο με βραβείο Daytime Emmys Lifetime Achievement για τον μακροχρόνιο ρόλο του στη σαπουνόπερα «Days of Our Lives». Αν και ο ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στην τελετή, η Τζένιφερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη διάκριση του πατέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ