Cristiano Marcheli: Με αέρα Ιταλίας η πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week - Η συλλογή Cruise 23 «Perfectly Imperfect» (φωτό)

Δημιουργίες που μας έκαναν να νοσταλγήσουμε το καλοκαίρι

Αέρας Ιταλίας στην 31η Athens Xclusive Designers Week, με το brand Cristiano Marcheli να παρουσιάζει μια υπέροχη, καλοκαιρινή κολεξιόν.

Η συλλογή Cruise ’23 με το όνομα «Perfectly Imperfect» ήταν μία ωδή στην ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο.

 

Λινά και αέρινα υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, σε ρομαντικές νότες, με υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων, μας έκαναν να νοσταλγήσουμε το καλοκαίρι. 

Ντυμένη με μια δημιουργία της εταιρείας ήταν και η Στέλλα Μέλιγκαν, η οποία φορούσε μια ολόχρυση φούστα συνδυασμένη με ένα κοντό, μαύρο ζιβάγκο τοπ.

Η ιστορία του brand, που ήδη διαγράφει μια πολύ αξιόλογη πορεία στις αγορές του εξωτερικού, ξεκίνησε στα 70ς, στο Μιλάνο, εκεί όπου ο Cristiano πέρασε τα νιάτα του. Ο ίδιος ενέπνευσε την κόρη του Maria ενθαρρύνοντάς την να ανακαλύψει την αυτοπεποίθησή της και να καταλάβει τη φαντασία της.

Της έμαθε να ακολουθεί το δικό της μονοπάτι χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την αθωότητά της, την αυθεντικότητά της, δημιουργώντας έναν δεσμό μεταξύ τους, που θα τους συνέδεε για πάντα. Η Maria  συνειδητοποίησε με τον καιρό την κλήση της και κάπως έτσι γεννήθηκε το Cristiano Marcheli.

Μέσα από τα μοναδικά αλλά απλά σχέδια της δημιουργεί διαχρονικά κομμάτια ανώτερης ποιότητας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες NDP και Studio Panoulis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ