Με guest star την Κατερίνα Στικούδη ο Tassos Mitropoulos παρουσίασε τη νέα συλλογή «Blooming of Color» για το καλοκαίρι του 2023 (φωτό & βίντεο)

Ο αγαπημένος designer γέμισε το Ωδείο Αθηνών, με χρώμα!

Η 31η Athens Xclusive Designers Week σήκωσε αυλαία την Κυριακή με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands να παρουσιάζουν τις μοναδικές δημιουργίες τους.

 Την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας έκλεισε ο Tassos Mitropoulos με την S/S ’23 «Blooming of Color». 

Ο αγαπημένος designer, που έχει πάντα ως γνώμονα στις συλλογές του να αναδεικνύει τη δυναμικότητα κάθε γυναίκας, γέμισε το Ωδείο Αθηνών, με χρώμα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πράσινο.

Ο Τάσος Μητρόπουλος με τα μοντέλα του και την Κατερίν Στικούδη

Η πλούσια παλέτα ενός πολύχρωμου κήπου αποτέλεσε τη βασική έμπνευση, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γλυπτική των φύλλων. Μία κολεξιόν στην οποία κυριάρχησαν οι έντονες λάμψεις και οι λαμπερές ποιοτικές ύλες.

Guest star του fashion show ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη η οποία προλόγισε το catwalk και στη συνέχεια περπάτησε στην πασαρέλα με μια εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση. 

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Στικούδη φορούσε ένα γαλάζιο, στράπλες μίνι φόρεμα με ουρά, ενώ το look ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα και ένα αριστοκρατικό, αστραφτερό κολιέ.

Ακόμα την είδαμε με ένα μάξι, διάφανο metallic φόρεμα με ένα mint κορμάκι από μέσα. Όπως διαβάζουμε και σε σχετική ανάρτησή της, τα μαλλιά της επιμελήθηκε η hairstylist Αγγελική Κανδυλάκη και το μακιγιάζ η Κάιτη Κουτσογιαννοπούλου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ