Christina Applegate: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας - συγκινημένη στη λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Απέκτησε το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ....

Περπατώντας ξυπόλητη κατά μήκος του εμβληματικού Walk of Fame του Χόλιγουντ τη Δευτέρα, η βραβευμένη ηθοποιός Christina Applegate έλαμπε καθώς απέκτησε το δικό της αστέρι. 

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Applegate εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, αφού τον Αύγουστο του 2021 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας.

"Αυτή η μέρα σημαίνει για μένα περισσότερα απ' όσα μπορείτε να φανταστείτε", δήλωσε η ίδια καθώς παραλάμβανε το αστέρι της δεκαετίες μετά το ξεκίνημά της στον χώρο.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Christina Applegate για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Στα γυρίσματα με αναπηρικό καροτσάκι - έβαλε 18kg - η απώλεια του υγιούς εαυτού της

 

Η ηθοποιός, η οποία θα γίνει 51 ετών στις 25 Νοεμβρίου, έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες παραγωγές, έχοντας τον πρώτο της εμβληματικό ρόλο ως Kelly Bundy στο "Married. . . with Children" το 1987.

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead", "Anchorman", "Samantha Who?" και πιο πρόσφατα, το "Dead to Me". 

Στη συνέχεια, το 2021, είπε ότι είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, μια ασθένεια που προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η συνάδελφός της ηθοποιός Selma Blair έχει επίσης διαγνωστεί με την ασθένεια, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας και πόνο, αναφέρει το cbs.

 

 

Μιλώντας στην τελετή υποδοχής της στο Hollywood Star Walk of Fame τη Δευτέρα, η Applegate συγκινήθηκε καθώς μίλησε για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι φίλοι και η οικογένειά της στο ταξίδι της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

 

"Δεν λέω ότι έχω φίλους, έχω οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι με φροντίζουν. Με φροντίζουν κάθε μέρα της ζωής μου και χωρίς αυτούς, δεν ξέρω τι θα έκανα", είπε, πριν απευθυνθεί στο "πιο σημαντικό πρόσωπο σε αυτόν τον κόσμο" - την 11χρονη κόρη της Sadie Grace LeNoble.

"Είσαι τόσο πολύ περισσότερο από ό,τι γνωρίζεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και αξιαγάπητη και έξυπνη και ενδιαφέρουσα και είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο σου", είπε στην κόρη της. "Είσαι τα πάντα για μένα. Σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου σε όλα αυτά"

 

 

 

 

Mε δάκρυα στα μάτια, γύρισε στις κάμερες και είπε: "Α, παρεμπιπτόντως, έχω μια ασθένεια, δεν το προσέξατε Δεν φοράω καν παπούτσια"

Η Applegate ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από την εκδήλωση, στην οποία στέκεται ξυπόλητη στο αστέρι της, εξηγώντας το λόγο που το έκανε"

 

 

Για κάποιους με σκλήρυνση κατά πλάκας, η αίσθηση των παπουτσιών μπορεί να πονάει ή να μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε ισορροπία", είπε. "Σήμερα λοιπόν ήμουν ο εαυτός μου. Ξυπόλητος. "

Πολλοί από τους πιο στενούς συμπρωταγωνιστές της παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων η συνεργάτης της στο "Dead to Me" Linda Cardellini και οι συμπρωταγωνιστές της στο "Married. . . with Children" Katey Sagal, που υποδύθηκε τη μητέρα της Peggy Bundy, και David Faustino που υποδύθηκε τον αδελφό της, Bud Bundy.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ