Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Παναγιώτης Δουδωνής, Αναστασία Χατζηδάκη, Νίκος Δασκαλάκης: Αυτά είναι τα 3 νέα πρόσωπα, που ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ

Ανασχηματισμός για την εκλογική προετοιμασία στον τομέα του πολιτικού σχεδιασμού και του οργανωτικού

Ο Παναγιώτης Δουδωνής αναλαμβάνει επισήμως Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Τον… ανασχηματισμό που όλοι περίμεναν στο ΠΑΣΟΚ, αρχίζει και υλοποιεί η Χαριλάου Τρικούπη.

Ανακοινώθηκαν σήμερα, τρία νέα πρόσωπα στον κομματικό μηχανισμό. Πρόκειται ουσιαστικά για μια προσπάθεια ανανέωσης που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης με την επιλογή σε καίριες θέσεις του κόμματος, ανθρώπων από τη λεγόμενη γενιά των 30άρηδων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναλαμβάνει Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Δουδωνής διδάσκει από το 2018 Ευρωπαϊκό και Συνταγματικό Δίκαιο ως λέκτορας στο Κολλέγιο Oriel του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, καθώς και Συνταγματικό, Κοινοβουλευτικό Δίκαιο και Δίκαιο Πολιτικών Κομμάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το πολίτευμα της συνύπαρξης: για την αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία».

Η Αναστασία Χατζηδάκη αναλαμβάνει Γραμματέας Οργανωτικού

Η κ. Χατζηδάκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Υπηρέτησε στον ΟΠΕΚΑ ως Προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχων και Διαχείρισης Πληρωμών και Μεταβολών της Διεύθυνσης Οικογενειακών Επιδομάτων και του Τμήματος Χορήγησης Παροχών Ανασφάλιστων Υπερηλίκων της Διεύθυνσης Παροχών Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού θα είναι ο Νίκος Δασκαλάκης, πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Δασκαλάκης είναι 27 ετών και υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΙ Αθήνας την περίοδο 2015-2017 και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αθήνας την ίδια περίοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ