Στην AXDW η Όλγα Κεφαλογιάννη - η νέα συλλογή που σχεδίασε η Μυρτώ Δραμουντάνη - «η ταλαντούχα ξαδέρφη μου» (φωτό)

«Με μεγάλη χαρά παρακολούθησα την επίδειξη μόδας της νέας συλλογής που σχεδίασε»

H Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, στην Athens Xclusive Designers week, στο Ωδείο Αθηνών, όπου παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του brand Myrto Dramountani.

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το fashion show της σχεδιάστριας μόδας, η οποία όπως γράφει είναι ξαδέλφη της. 

«Με μεγάλη χαρά παρακολούθησα την επίδειξη μόδας της νέας συλλογής που σχεδίασε η ταλαντούχα ξαδέλφη μου Μυρτώ Δραμουντάνη και παρουσίασε στα πλαίσια της οργάνωσης Athens Xclusive Designers week στο Ωδείο Αθηνών» διαβάζουμε στο post.

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες η πολιτικός επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό σύνολο και συγκεκριμένα ένα μαύρο πλεκτό φόρεμα με ανοίγματα στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε με ένα δερμάτινο τζάκετ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός από πλευράς του φορούσε ένα σκούρο μπλε παντελόνι και πουκάμισο, ένα μαύρο πανωφόρι και ένα κασκόλ στον λαιμό του.

Η Μυρτώ Δραμουντάνη είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και αρχιτέκτονας (Parsons – The New School for Design, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, στην Ελλάδα και στο Ντουμπάι.

Φέτος παρουσίασε την συλλογή S/S ’23 ως συνέχεια των τελευταίων κολεξιόν της που δημιουργήθηκαν με γνώμονα την ανάγκη να επανασυνδεθούμε με τη φύση και να διασφαλίσουμε την εγγενή ισορροπία μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος.

Η βραδινή έξοδος της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα

Το αγαπημένο ζεύγος βρέθηκε επίσης στο νυεχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να κάνει άλλη μια στυλάτη εμφάνιση.

Ειδικότερα την είδαμε με ένα τζιν πεντελόνι καμπάνα και ένα μαύρο σακάκι. Το κομψό look ολοκηρώθηκε με μια μικρή μπεζ τσάντα, ένα πολύχρωμο μαντήλι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίδειξη στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ