Τους είπαν όχι 31 φορές! Το gay ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο Λονδίνο - Η πρόταση γάμου στην Κρήτη (φωτό)

Η πρόταση έγινε στην Κρήτη...

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που δέχθηκε 31 φορές αρνητική απάντηση για να παντρευτεί σε εκκλησία δέθηκε τελικά με τα δεσμά του γάμου.

Ο Shane Yerrell, 39 ετών, και ο David Sparrey, 30 ετών, είπαν τελικά το "ναι" στην Wanstead United Reformed Church στο Λονδίνο στις 21 Οκτωβρίου.

Ο Shane είπε: "Ειλικρινά, τα είχα σχεδόν παρατήσει. Αλλά όταν τελικά μας είπαν ότι μπορούμε να παντρευτούμε, φώναζα από χαρά και χοροπηδούσα στο δωμάτιο. Ο Ντέιβιντ δεν με πίστεψε''. 

 

 

"Όταν γνωριστήκαμε με την Tessa είπε: "Μπορώ να δω ότι γαπιέστε, η αγάπη είναι αγάπη". Ήταν το πιο εκπληκτικό συναίσθημα.

Το ζευγάρι από το Waltham Abbey του Essex γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού φίλου το 2014 και ;έγιναν ζευγάρι το 2016.

Στη συνέχεια, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός David έκανε πρόταση γάμου σε μια παραλία  της Κρήτης και συγκεκριμένα στην Σκαλέτα Ρεθύμνου. 

 

Και οι δύο άνδρες είναι χριστιανοί που πηγαίνουν στην εκκλησία κάθε έξι εβδομάδες και είχαν θέσει ως στόχο τις παραδόσεις ενός εκκλησιαστικού γάμου.

Ο Shane, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος  στο Waltham Abbey και δημοτικός σύμβουλος για το Epping Forest, είπε ότι στη συνέχεια πέρασε έως και 15 ώρες στο τηλέφωνο προσπαθώντας να βρει έναν χώρο.

 

 

 

Το ζευγάρι αναφέρει ότι τους απέρριψαν 31 φορές - πριν  η εκκλησία Wanstead United Reformed πει το "ναι".

"Η μέρα ήταν τόσο ξεχωριστή. Αυτή η εκκλησία ήταν ένα φως στην άκρη του τούνελ. Είναι τόσο γενναίοι και θα τους είμαστε πάντα ευγνώμονες", δήλωσε ο Shane σύμφωνα με την independent

"Πραγματικά δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο. Νομίζαμε ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ. Ήταν σαν [οι εκκλησίες] να διάβαζαν ένα σενάριο - "Θα το θέλαμε πολύ, αλλά όχι""

 

Περισσότεροι από 100 καλεσμένοι προσήλθαν στον γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού για να γίνουν μάρτυρες της ένωσής τους.

Ο David δήλωσε: "Ήταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μας περιέβαλε τόση αγάπη την ημέρα αυτή. Ήταν ο τέλειος γάμος''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ