Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου της: «Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου & είμαι στο επίκεντρο μιας αήθους εκστρατείας συκοφάντησης μου» (βίντεο)

«Να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια»

Ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της Ανδρέα X. Μήτσαινα, εξέδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου».

Όλα ξεκίνησαν μετά την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων ότι έχει μετανιώσει για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε, στο παρελθόν, σε κάποιους συναδέλφους, συμπληρώνοντας ότι ορισμένους ντρέπεται και να τους κοιτάξει. 

Με αφορμή τα όσα δήλωσε, παλιοί συνεργάτες της, σχολίασαν τα λεγόμενά της και έριξαν τα βέλη τους, ενώ ακολούθησε και μια διαδικτυακή κόντρα στο Twitter ανάμεσα στην Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη.  

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.  Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Ανδρέας X. Μήτσαινας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ